Προϊόντα για αρτοποιία σε (44)

Επιτραπέζιοι ψεκαστήρες - Για μικρές παραγωγές.

Επιτραπέζιοι ψεκαστήρες - Για μικρές παραγωγές.

• Ιδανικές μηχανές για την δοσολογία και έγχυση διαφόρων τύπων μαλακών ζυμών όπως αυτές των μάφιν, κρουασάν, πλούν-κέικ, κανελόνι κ.λπ. • Εγχύει σοκολάτα, κρέμες, μαρμελάδες, γλυκό του κουταλιού και άλλες γέμισης. • Το μοντέλο με κεφαλή λοβού επιτρέπει τη δοσολογία ζυμών με κομμάτια σοκολάτας, ξηρούς καρπούς, φρούτα κ.λπ.
Συσκευασία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής

Συσκευασία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής

Στην YM Packaging είμαστε ειδικοί στη συσκευασία προϊόντων που προέρχονται από το ψωμί, όπως ειδικά ψωμιά, τοστάκια, κρουτόν και τριμμένο ψωμί. Οι ομάδες μας εξασφαλίζουν βέλτιστη συσκευασία με τέλεια φινιρίσματα, ελαχιστοποιώντας τις θραύσεις χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους για ευαίσθητα προϊόντα. Η συσκευασία ψωμιού απαιτεί εξοπλισμό με ειδικά χαρακτηριστικά, όπως φίλτρα ψίχας, έγχυση αδρανούς αερίου και συστήματα απορρόφησης για την προστασία του τοστ. Ελέγχουμε την πίεση στις σιαγόνες μας και χρησιμοποιούμε λογισμικό που έχει αναπτυχθεί εσωτερικά για να επιτύχουμε τέλειο σφράγισμα, διατηρώντας το άρωμα και τα χαρακτηριστικά του φρέσκου ψωμιού. Η γκάμα μηχανημάτων μας περιλαμβάνει κάθετες συσκευασίες, πολυκεφαλικές ζυγαριές και άλλους εξειδικευμένους εξοπλισμούς για τη συσκευασία προϊόντων αρτοποιίας.
Χύμα λευκό πιπέρι

Χύμα λευκό πιπέρι

Η λευκή πιπέρι χύμα από την Lord Spices Group είναι ένα βασικό μπαχαρικό για όσους επιθυμούν να προσθέσουν μια πινελιά θερμότητας και γεύσης στα πιάτα τους. Με μια πλούσια παράδοση άνω του ενός αιώνα, είμαστε ειδικοί στην παραγωγή και διανομή λευκής πιπεριάς χονδρικής, εξασφαλίζοντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και φρεσκάδας. Η λευκή πιπέρι μας προέρχεται από τις καλύτερες παραγωγικές περιοχές και διατίθεται σε διάφορους τύπους συσκευασίας για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Χωρίς ΓΤΟ, η λευκή πιπέρι μας είναι μια ασφαλής και νόστιμη επιλογή για τις μαγειρικές σας δημιουργίες.
ΔΟΣΕΙΡΑ ΓΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - MAB - Μηχανή δοσομέτρησης μικρών δόσεων κατάλληλη για την παραγωγή σοκολάτας.

ΔΟΣΕΙΡΑ ΓΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - MAB - Μηχανή δοσομέτρησης μικρών δόσεων κατάλληλη για την παραγωγή σοκολάτας.

•Μπορεί να δοσολογήσει: σοκολατάκι, σοκολατάκι λικέρ και σοκολατάκι πραλίνα. •Η σοκολάτα μπορεί να περιέχει στερεά σωματίδια πάχους έως 3 χιλιοστά. •Μοντέλο κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες παραγωγής και προσαρμοσμένο στα καλούπια του πελάτη. •Η ζώνη δοσολογίας, τόσο η δεξαμενή όσο και οι δοσομετρικές μύτες, είναι θερμαινόμενη για να διευκολύνει τη ζεστή δοσολογία της σοκολάτας σε ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες για το προϊόν. •Όγκος δοσολογίας. •Η ταινία μεταφοράς περιλαμβάνει ένα σύστημα δόνησης στην έξοδο του προϊόντος για να αφαιρέσει τις φυσαλίδες που μπορεί να έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της δοσολογίας. •Αποσπώμενη κεφαλή για εύκολο καθαρισμό και με δυνατότητα αντικατάστασης. •Μπορεί να προστεθεί ένας τροφοδότης δίσκων στην αρχή της ταινίας ή μια μονάδα επικάλυψης μετά τη δοσολογία.
ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΟΠΗΣ

ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΟΠΗΣ

-Μηχανή κατάλληλη για να συνδεθεί με τον ιμάντα μεταφοράς μιας γραμμής που είναι ήδη σε λειτουργία. -Η κεφαλή δοσολογίας είναι κρεμασμένη στο cantilever, και λόγω της απουσίας του δικού της ιμάντα, η δομή του πλαισίου είναι μειωμένη. -Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να μετακινήσουμε τη μηχανή, η οποία έχει τροχούς, απευθείας στη γραμμή παραγωγής, έτσι ώστε η κεφαλή δοσολογίας να παραμένει στον ιμάντα μεταφοράς. -Αυτό είναι πλεονέκτημα όχι μόνο σε όρους λειτουργικότητας και καθαριότητας, αλλά και αρθρωτότητας, καθώς η μηχανή μπορεί να προστεθεί ή να αφαιρεθεί από τη γραμμή παραγωγής ανάλογα με τις ανάγκες και δεν χρειάζεται να παραμείνει ακίνητη.
ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΕ BOLLYCAO - Ενέχει σοκολάτα και/ή μαρμελάδα σε επιμήκη ψωμάκια.

ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΕ BOLLYCAO - Ενέχει σοκολάτα και/ή μαρμελάδα σε επιμήκη ψωμάκια.

ΠΡΟΪΟΝ •Η γέμιση εγχέεται ζεστή. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ: •Μηχανή για γέμισμα σοκολάτας και/ή μαρμελάδας σε μακρόστενα ψωμάκια. •Η κεφαλή έγχυσης διαθέτει 8 ακροφύσια. Οι βελόνες είναι τοποθετημένες οριζόντια, τρυπάνε τα ψωμάκια και καθώς αποσύρονται, εγχέεται το προϊόν, έτσι πετυχαίνουμε ομοιόμορφη έγχυση σε όλο το ψωμάκι. •Η ποσότητα και η ταχύτητα έγχυσης ρυθμίζονται μέσω οθόνης, επιτρέποντας πιο ακριβή ρύθμιση. •Ο δοχέας είναι θερμαινόμενος για να διατηρεί το προϊόν ζεστό και να διευκολύνει την έγχυση. •Ο μεταφορέας διαθέτει οδηγούς που διευκολύνουν την χειροκίνητη τοποθέτηση των ψωμιών για μεγαλύτερη άνεση των εργαζομένων. •Στο τέλος της ταινίας υπάρχει ένας εκτοξευτής, ώστε να είναι πολύ πιο εύκολη η αφαίρεση του προϊόντος. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ •Ταχύτητα και αύξηση της παραγωγής. •Ομοιομορφία στην ποσότητα της δόσης που εγχέεται και στην κατανομή της γέμισης. •Εύκολος καθαρισμός.
ΔΙΑΝΕΜΗΤΗΣ ΝΤΟΝΑΤ - DA+ - Για τη δοσολογία ζύμης ντόνατ σε σιλικόνιες φόρμες.

ΔΙΑΝΕΜΗΤΗΣ ΝΤΟΝΑΤ - DA+ - Για τη δοσολογία ζύμης ντόνατ σε σιλικόνιες φόρμες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ •Η χαρακτηριστική του προϊόντος, ντόνατ με τρύπα στο κέντρο, απαιτεί δοσολογία που διανέμεται στη φόρμα. •Κάθε μύτη διαθέτει έναν προσαρμογέα σε σχήμα ντους, έτσι ώστε η δόση να διανέμεται στη φόρμα. •Οι δοσομετρικές μύτες προσαρμόζονται στις διαστάσεις της φόρμας. •Σε κάθε δίσκο δοσολογούνται έξι ντόνατ. •Ομαλή ταινία μεταφοράς στην οποία τοποθετούνται χειροκίνητα οι δίσκοι σιλικόνης. Ορισμένες οδηγίες τοποθετούν τον δίσκο στη σωστή του θέση. •Η ταινία θα πρέπει να διατηρείται καθαρή κατά τη διάρκεια της παραγωγής, γι' αυτό περιλαμβάνεται ένας ξύστης στην άκρη της για να καθαρίζει τυχόν υπολείμματα ζύμης. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ •Ταχύτητα και αύξηση της παραγωγής, έως έξι φορές περισσότερο. •Ομοιομορφία στη δοσολογία. •Αφαιρούμενη κεφαλή για πλήρη καθαρισμό και απολύμανση. Αποφεύγουμε επίσης τη λερώματα των δίσκων και τον επακόλουθο καθαρισμό τους. •Ο χειριστής τοποθετεί τους δίσκους στην αρχή της ταινίας και τους παραλαμβάνει γεμάτους στο τέλος.
ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΖΥΜΗΣ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ - MAS+ - Μηχανή για την παρασκευή μάφινς σε δύο χρώματα και γεύσεις.

ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΖΥΜΗΣ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ - MAS+ - Μηχανή για την παρασκευή μάφινς σε δύο χρώματα και γεύσεις.

•Δοσομετρητής για την παρασκευή μάφιν, κέικ και άλλων τροφίμων με ζύμη δύο χρωμάτων. •Μηχανή κατασκευασμένη για τη δοσομέτρηση δύο διαφορετικών ζυμών σε μία ίδια κάψουλα ή καλούπι. •Η δεξαμενή είναι χωρισμένη σε δύο μέρη για να τοποθετηθεί κάθε μείγμα σε ένα από αυτά. •Η έξοδος δόσης διαθέτει εκτοξευτές εκτός κέντρου για να μπορεί να ρυθμιστεί το σημείο κατάθεσης της ζύμης. •Είναι δυνατή η τροποποίηση των παραμέτρων δοσομέτρησης για κάθε προϊόν ανεξάρτητα μέσω της οθόνης αφής. •Περίπου 170-230 δίσκοι/ώρα.
ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ - για την παρασκευή προϊόντων από σκληρή ζύμη με κοπή με σύρμα.

ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ - για την παρασκευή προϊόντων από σκληρή ζύμη με κοπή με σύρμα.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ : Μπισκότα βουτύρου, ζύμες με αμύγδαλα, σγουρά μπισκότα, σπιτικά μπισκότα, πολβορόνες, περουνίγια, μαντεκάδος, κ.λπ. -Μια ομοιόμορφη και γρήγορη παραγωγή, χωρίς να τιμωρεί τη ζύμη ή να αλλοιώνει τα φυσικά της χαρακτηριστικά. -Για μεσαίες και μεγάλες παραγωγές, ανάλογα με το προϊόν και το μοντέλο. -Εύκολη και γρήγορη αλλαγή καλουπιών. -Έξυπνη διαχείριση της παραγωγής μέσω του πίνακα HMI, προγραμματισμός συνταγών. ΚΟΠΗ ΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΠΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ : Για πυκνές ή σκληρές ζύμες.
ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΕΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - IS - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά/ημέρα.

ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΕΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - IS - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά/ημέρα.

•ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ με κρέμα, σοκολάτα, μαρμελάδα, γλυκό γάλα, κ.λπ. μέσα στις μαφίνες, κρουασάν και άλλα προϊόντα αρτοποιίας στην ίδια ταψί ψησίματος, αποφεύγοντας την περιττή χειροκίνητη επεξεργασία του προϊόντος. •Ακριβής και εύκολα ρυθμιζόμενη όγκο δοσολογία. •Αντικαθιστά με μεγάλη υπεροχή τις χειροκίνητες διαδικασίες γέμισης: είναι πιο γρήγορη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν καταστρέφει τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και τα ταψιά δεν λερώνονται. •Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε ημιαυτόματη διαδικασία. •Απλά τοποθετώντας το πόδι πάνω στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζουμε μια σειρά από μαφίνες στο ταψί. •Η προώθηση του ταψιού είναι χειροκίνητη. •Καθαρίζεται σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.
ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ MUFFINS, CUPCAKES ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - Για να παραγάγετε το προϊόν σας με ελάχιστη χειρισμό

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ MUFFINS, CUPCAKES ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - Για να παραγάγετε το προϊόν σας με ελάχιστη χειρισμό

•Αυτόματοι και αρθρωτοί σταθμοί εργασίας για την παρασκευή μάφιν, κέικ και άλλων προϊόντων ζαχαροπλαστικής. •Οι αρθρωτές γραμμές αποτελούνται από μια σειρά μηχανών που είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν ευέλικτα τις απαιτήσεις σας. Μονοπαραγωγή ή πολυπαραγωγή, μεσαίας ή βιομηχανικής κλίμακας, εξαρτάται από τις ανάγκες σας. •Μελετώντας το προϊόν σας και την επιθυμητή παραγωγή, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν σταθμό εργασίας κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Οι ρυθμίσεις είναι πολύ ευέλικτες, επιτρέποντας την επέκταση της γραμμής εργασίας για την αύξηση της παραγωγής ή την διαφοροποίηση του προϊόντος. •ΜΟΝΑΔΕΣ: Φορτωτής Δίσκων + Κάψουλα + Δοσομετρητής Μάφιν/Δοσομετρητής Κέικ/Δοσομετρητής Ζύμης + Δοσομετρητής Γαρνιτούρας + Εγχυτής προϊόντος που έχει ήδη ψηθεί. •Οι τεχνικές προδιαγραφές διαφέρουν ανάλογα με τις μονάδες και την τελική ρύθμιση της γραμμής, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε προσαρμοσμένο προϋπολογισμό για να γνωρίσετε τις λεπτομέρειες της επιθυμητής γραμμής σας.
ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ - Επιμήκης αφράτο μπισκότο καλυμμένο με λωρίδες αμυγδάλου

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ - Επιμήκης αφράτο μπισκότο καλυμμένο με λωρίδες αμυγδάλου

ΠΡΟΪΟΝ Επιμήκης μπισκότο από αφράτη ζύμη, καλυμμένο με λωρίδες αμυγδάλου στην επιφάνεια. Τοποθετημένο σε δίσκους 450x900mm με 7 κομμάτια ανά δίσκο. Το μπισκότο επεκτείνεται στον φούρνο. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ: •Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από δύο σταθμούς: οΔοσομετρητής-Μορφοποιητής ζυμών και μπισκότων GTF. οΜονάδα επικάλυψης με ταινία. •Ο χειριστής τοποθετεί τον δίσκο με τα καλούπια στην αρχή του μεταφορέα και τον παραλαμβάνει γεμάτο στο τέλος. •Στη συνέχεια, τον τοποθετεί στο καρότσι ψησίματος. •Η περίσσεια αμυγδάλου που δεν έχει κολλήσει στο μπισκότο ανακτάται. •Μπορούν να αλλάξουν τα καλούπια για να παραχθούν προϊόντα με διαφορετικό αριθμό σταθερών ή περιστρεφόμενων ακροφυσίων; λείων ή κυματιστών. •Επιλογή παραγωγής άλλων τύπων προϊόντων σε ημι-υγρή ή σκληρή ζύμη. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ •Βελτιώσεις στη δοσολογία, ομοιόμορφα κομμάτια, ταχύτερη παραγωγή. •Η ζύμη δεν αποσυμπιέζεται. •Μεγαλύτερη εργονομία για τον χειριστή. •Αφαιρούμενη κεφαλή που επιτρέπει πλήρη καθαρισμό και απολύμανση.
ΔΙΧΡΩΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΖΥΜΗΣ - Μηχανή για cupcakes με δύο χρώματα και δύο γεύσεις.

ΔΙΧΡΩΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΖΥΜΗΣ - Μηχανή για cupcakes με δύο χρώματα και δύο γεύσεις.

-Διανομέας για την προετοιμασία μάφιν, μους και άλλων τροφίμων με δίχρωμη ζύμη. -Μηχανή σχεδιασμένη για τη δοσολογία δύο διαφορετικών ζυμών στην ίδια κάψουλα ή τη ίδια φόρμα. -Η δεξαμενή είναι χωρισμένη σε δύο μέρη για να τοποθετηθεί κάθε μείγμα σε ένα από αυτά. -Η έξοδος δοσολογίας είναι εξοπλισμένη με εκκεντρικές μύτες για να μπορεί να ρυθμιστεί το σημείο κατάθεσης της μάζας. -Οι παράμετροι δοσολογίας κάθε προϊόντος μπορούν να τροποποιηθούν ανεξάρτητα μέσω της οθόνης αφής. -Περίπου 170-230 δίσκοι/ώρα παραγωγής.
ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΜΑΦΙΝΣ, ΚΑΠΚΕΪΚΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - Για να παραγάγετε το προϊόν σας με ελάχιστη χειρισμό

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΜΑΦΙΝΣ, ΚΑΠΚΕΪΚΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - Για να παραγάγετε το προϊόν σας με ελάχιστη χειρισμό

•Αυτόματοι και αρθρωτοί σταθμοί εργασίας για την παραγωγή μάφιν, καπκέικ και άλλων αρτοσκευασμάτων. •Οι αρθρωτές γραμμές αποτελούνται από μια σειρά μηχανών που είναι έτοιμες να καλύψουν ευέλικτα τις απαιτήσεις σας. Μονοπαραγωγή ή πολυπαραγωγή, μεσαίας κλίμακας ή βιομηχανική, ανάλογα με τις ανάγκες σας. •Μελετώντας το προϊόν σας και την επιθυμητή παραγωγή, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν σταθμό εργασίας που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Οι διαμορφώσεις είναι πολύ ευέλικτες, επιτρέποντας την επέκταση της γραμμής εργασίας για αύξηση της παραγωγής ή διαφοροποίηση του προϊόντος. •ΜΟΝΑΔΕΣ: Φορτωτής Δίσκων + Μηχανή Καψουλών + Διανομέας Μάφιν / Διανομέας Καπκέικ / Διανομέας Ζαχαροπλαστικής + Διανομέας Γαρνιτούρας + Εγχυτής ήδη ψημένου προϊόντος. •Οι τεχνικές προδιαγραφές διαφέρουν ανάλογα με τις μονάδες και την τελική διαμόρφωση της γραμμής, παρακαλούμε ζητήστε μια εξατομικευμένη προσφορά για τις λεπτομέρειες της επιθυμητής σας γραμμής.
ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΦΙΝ, ΜΑΚΑΡΟΝ, CUPCAKES ΚΑΙ FIANCÉ - Πολυλειτουργικός χώρος εργασίας: μφίνες, μακαρόν, fiancé και μφίνες

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΦΙΝ, ΜΑΚΑΡΟΝ, CUPCAKES ΚΑΙ FIANCÉ - Πολυλειτουργικός χώρος εργασίας: μφίνες, μακαρόν, fiancé και μφίνες

{"CHARACTERISTICS OF THE MACHINES":{"A muffin dispenser with seven nozzles, with volumetric dose regulation.":"Ένας διανομέας μάφιν με επτά ακροφύσια, με ρύθμιση όγκου δόσης.","Two interchangeable seed dispensers.":"Δύο εναλλάξιμοι διανομείς σπόρων.","An Omron technology robot arm allows us to increase the versatility and efficiency of the whole line, as the same robot can work with different tray formats.":"Ένα ρομποτικό χέρι τεχνολογίας Omron μας επιτρέπει να αυξήσουμε την πολυπλοκότητα και την αποδοτικότητα ολόκληρης της γραμμής, καθώς το ίδιο ρομπότ μπορεί να λειτουργήσει με διαφορετικούς τύπους δίσκων.","Versatile production line that can operate with different types of trays and papers.":"Πολυλειτουργική γραμμή παραγωγής που μπορεί να λειτουργήσει με διάφορους τύπους δίσκων και χαρτιών.","A dispenser for muffin and fiancée capsules that places the capsules on the tray.":"Ένας διανομέας για καψούλες μάφιν και φινάνσιε που τοποθετεί τις καψούλες στον δίσκο."},"PRODUCT":{"Unsteady: Lightweight, easily dislodged.":"Ασταθές: Ελαφρύ, εύκολα αποσπώμενο.","Diversity and complexity of products":"Ποικιλία και πολυπλοκότητα προϊόντων:","Delicate and fragile: easy to damage during handling. Coated with gelatine, chocolate, etc.":"Ευαίσθητο και εύθραυστο: εύκολο να ζημιωθεί κατά τη διάρκεια της χειρισμού. Επικαλυμμένο με ζελατίνη, σοκολάτα κ.λπ.","Living element: variable volume and shape.":"Ζωντανό στοιχείο: μεταβλητός όγκος και σχήμα."},"ADVANTAGES":{"Uniformity of the product.":"Ομοιομορφία του προϊόντος.","The automation of the whole allows us to obtain a production of approximately 8,400 macarons/hour or more than 8,000 units/hour in muffins, madeleines or financée.":"Η αυτοματοποίηση του συνόλου μας επιτρέπει να επιτύχουμε παραγωγή περίπου 8.400 μακαρόν/ώρα ή περισσότερες από 8.000 μονάδες/ώρα σε μάφιν, μαδελίνες ή φινάνσιε."}}
ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΩΤΩΝ - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά/ημέρα.

ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΩΤΩΝ - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά/ημέρα.

-ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ με κρέμα, σοκολάτα, μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού, κ.λπ., muffins, κρουασάν και άλλα προϊόντα αρτοποιίας στην ίδια φόρμα ψησίματος, αποφεύγοντας οποιαδήποτε περιττή χειρονομία του προϊόντος. -Ακριβής και εύκολα ρυθμιζόμενη όγκο δόση. -Αντικαθιστά τις διαδικασίες χειροκίνητου γεμίσματος με ένα μεγάλο πλεονέκτημα: είναι πιο γρήγορη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν καταστρέφει τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και οι δίσκοι δεν λερώνονται. -Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε μια ημι-αυτόματη διαδικασία. -Απλά τοποθετώντας το πόδι σας στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζουμε μια σειρά από muffins στον δίσκο. -Η τροφοδοσία του δίσκου είναι χειροκίνητη. -Μπορεί να καθαριστεί σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.
ΔΟΤΗΣ ΦΥΛΛΩΝ ΚΕΙΚ - Παράγει συνεχώς φύλλα κέικ. Είναι συνδεδεμένος με μια γραμμή παραγωγής.

ΔΟΤΗΣ ΦΥΛΛΩΝ ΚΕΙΚ - Παράγει συνεχώς φύλλα κέικ. Είναι συνδεδεμένος με μια γραμμή παραγωγής.

•Δοσολογία σε συνεχή ροή καθώς προχωρά η ταινία. •Χειροκίνητη ρύθμιση του ύψους της κεφαλής δοσολογίας, που κατεβαίνει αυτόματα για κάθε δόση. •Ρυθμιζόμενες ταχύτητες ταινίας μέσω οθόνης. •Ο έλεγχος της δοσολογίας διαχειρίζεται μέσω ενός συστήματος σερβοκινητήρα που προσφέρει στη μηχανή μεγαλύτερη ταχύτητα, ομαλότητα και ακρίβεια για εργασία με μια ευρεία ποικιλία πυκνοτήτων. •Χάρη στον σερβοκινητήρα, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει την ποσότητα των δόσεων ηλεκτρονικά καθώς και τις ταχύτητες φόρτωσης και/ή εκφόρτωσης. •Κίνηση κατά της διαρροής με αναρρόφηση του προϊόντος. •Όλα αυτά με μεγάλη ακρίβεια και με την ευκολία της προεγγραφής αυτών των παραμέτρων σε περισσότερες από 100 συνταγές.
ΓΡΑΜΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ - Γέμιση σοκολάτας και διακόσμηση με σοκολάτα

ΓΡΑΜΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ - Γέμιση σοκολάτας και διακόσμηση με σοκολάτα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΣ: -Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τρεις σταθμούς: οΕκχυτής με τρεις σειρές από ακροφύσια για την έγχυση 27 κρουασάν ταυτόχρονα, και με τρεις βελόνες ανά ακροφύσιο ώστε το προϊόν να διανέμεται ομοιόμορφα. οΣταθμός ζελατίνης που εμποτίζει τα κρουασάν με ζελατίνη. οΜονάδα επικάλυψης με ταινία για να πέφτουν οι σταγόνες σοκολάτας πάνω στο προϊόν και να κολλούν στη στρώση ζελατίνης. -Η ποσότητα έγχυσης και η ταχύτητα έγχυσης ρυθμίζονται στην οθόνη, επιτρέποντας μια πιο ακριβή ρύθμιση. -Μεταξύ της ταινίας έγχυσης και της ταινίας ζελατίνης, η οποία αποτελείται από κορδόνια, υπάρχει μια ταινία μεταφοράς ώστε τα κρουασάν να πέφτουν σωστά στη θέση τους και χωρίς να γυρίζουν, και να στοιβάζονται για το ντους ζελατίνης. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ -Αυτοματοποιημένη παραγωγή για υψηλή παραγωγική ικανότητα. -Τρεις διαδικασίες ολοκληρώνονται σε μειωμένο χώρο.
ΔΟΤΗΣ ΖΥΜΗΣ - DA - Για την παρασκευή μάφιν, κέικ, φλαν, προμαγειρεμένων πιάτων, επιδορπίων κ.λπ.

ΔΟΤΗΣ ΖΥΜΗΣ - DA - Για την παρασκευή μάφιν, κέικ, φλαν, προμαγειρεμένων πιάτων, επιδορπίων κ.λπ.

•Διανομέας για παρασκευές με υγρή, μαλακή ή ημιμαλακή ζύμη. •Για μεσαίες και μεγάλες παραγωγές, 170-230 δίσκους/ώρα, περίπου. •Πλήρως αυτόματος: προώθηση των δίσκων, τοποθέτηση για γέμισμα και έξοδος αυτών. •Η όγκος δοσολογία του προϊόντος είναι ακριβής και εγγυάται την ίδια δόση σε όλα τα δοσομετρικά ακροφύσια. •Διαφορετικά στοιχεία του δοσομέτρου μπορούν να ρυθμιστούν κατά παραγγελία: αριθμός ακροφυσίων, πλάτος δίσκου, θερμαινόμενη δεξαμενή, ταινία μεταφοράς κ.λπ., για να προσαρμοστούν στα χαρακτηριστικά του προϊόντος προς δοσολογία. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ: μάφινς, κέικ, σοκολατένια κέικ, κέικ, μαρμελάδες, κοκτέιλ, πανκέικ, μαγιονέζα, κέικ μαρμάρου, γιαούρτι, κρέμες, μους, σάλτσες, ροφήματα, κρέμες, προϊόντα χωρίς στερεά σωματίδια.
ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ CUPCAKE ΜΕ ΔΥΟ ΓΕΥΣΕΙΣ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ CUPCAKE ΜΕ ΔΥΟ ΓΕΥΣΕΙΣ

Μάφινς γεμιστά με σοκολάτα και μαρμελάδα, καλυμμένα με σοκολάτα και γλασάρισμα - - Οι γεμίσεις εγχύονται ζεστές. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ : -Μια γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τέσσερις σταθμούς : οΔύο αυτόματοι εγχυτήρες. οΜηχανή αυτόματης δοσομέτρησης για την επικάλυψη με σοκολάτα. οΜονάδα που επιτρέπει την εξάπλωση της γέμισης πάνω από την επικάλυψη. Μια μόνο δεξαμενή διατηρεί τους εγχυτήρες και τη μηχανή δοσομέτρησης σε θερμοκρασία, έτσι ώστε το προϊόν να διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία στην οποία η δοσομέτρηση γίνεται ομαλά και χωρίς προβλήματα. -Η γραμμή δεν υπερβαίνει τα 5 μέτρα μήκος και μπορεί να λειτουργηθεί από ένα μόνο άτομο στην αρχή του μεταφορέα. -Ένα σύστημα διπλού μεταφορέα ταινίας μεταφέρει τους δίσκους με το τελικό προϊόν προς την αρχή της γραμμής. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ -Υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης σε περιορισμένο χώρο, 5 μέτρα. -Διαχειρίζεται από έναν μόνο χειριστή. -Ομοιομορφία του προϊόντος.
Σταθμός Ψεκασμού

Σταθμός Ψεκασμού

•Μονάδα αερολύματος με δυνατότητα modular που αποτελείται από έναν ή περισσότερους ψεκαστήρες, τους οποίους μπορούμε να ενσωματώσουμε σε διάφορα σημεία της γραμμής παραγωγής ανάλογα με τον σκοπό τους. •Για παράδειγμα: οΨεκασμός λαδιού πάνω στις άδειες δίσκους πριν από την δοσολογία για μεγαλύτερη ευκολία απομάκρυνσης. οΨεκασμός ζελατίνης πάνω σε κρουασάν, μετά την έγχυση και πριν από την δοσολογία του topping. οΨεκασμός αλκοόλ πάνω σε μάφινς πριν από την συσκευασία τους για καλύτερη συντήρηση. οΨεκασμός σιροπιών ή αρωμάτων.
Σταθμός Γέμισης Μάφιν με Δύο Γεύσεις

Σταθμός Γέμισης Μάφιν με Δύο Γεύσεις

Βουτυράκια γεμιστά με σοκολάτα και μαρμελάδα με επικάλυψη σοκολάτας και topping - •Οι γεμίσεις εγχύονται ζεστές. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ: •Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τέσσερις σταθμούς: οΔύο αυτόματοι εγχυτές. οΜία αυτόματη δοσομετρητής για την επικάλυψη σοκολάτας. οΜονάδα για την απλώση του topping πάνω από την επικάλυψη. •Μία μοναδική δεξαμενή διατηρεί ζεστούς τους εγχυτές και τον δοσομετρητή, έτσι ώστε το προϊόν να διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία στην οποία η δοσολογία είναι ρευστή και χωρίς προβλήματα. •Η γραμμή δεν υπερβαίνει τα 5 μέτρα μήκος και μπορεί να λειτουργηθεί από ένα μόνο άτομο στην αρχή της ταινίας. •Ένα σύστημα διπλής ταινίας μεταφοράς μεταφέρει τα ταψιά με το ήδη ολοκληρωμένο προϊόν μέχρι την αρχή της γραμμής. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ •Υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης σε περιορισμένο χώρο, 5 μέτρα. •Διαχειρίζεται από έναν μόνο χειριστή. •Ομοιομορφία στο προϊόν.
ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΟΤΗΣ - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά.

ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΟΤΗΣ - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά.

- Διανέμει υγρά και ημι-υγρά ζυμαρικά. - Αντικαθιστά με πλεονέκτημα την σακούλα ζαχαροπλαστικής: είναι πιο γρήγορος, πιο πρακτικός, πιο ακριβής, δεν καταστρέφει τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και οι δίσκοι δεν λερώνονται. - Η ακριβής όγκος δοσολογίας ρυθμίζεται εύκολα. Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε μια ημι-αυτόματη διαδικασία. - Τοποθετώντας απλά το πόδι σας στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζετε μια σειρά από μάφινς στον δίσκο. - Η τροφοδοσία του δίσκου είναι χειροκίνητη. - Μπορεί να καθαριστεί σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ: μάφινς, ζαχαροπλαστικές, σομπάος, κέικ, μπισκότα, κέικ, κρέπες, μαγιονέζα, μαρμπρέ κέικ, γιαούρτι, κρέμα αγγλική, μους, σάλτσες, milkshakes, κρέμες, προϊόντα χωρίς στερεά σωματίδια.
ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΝΤΟΝΑΤ - Για τη διανομή ζύμης ντόνατ σε σιλικόνιες φόρμες.

ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΝΤΟΝΑΤ - Για τη διανομή ζύμης ντόνατ σε σιλικόνιες φόρμες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ -Η χαρακτηριστική του προϊόντος, ντόνατ με τρύπα στο κέντρο, απαιτεί δοσολογία που κατανέμεται στη φόρμα. -Κάθε μύτη διαθέτει έναν προσαρμογέα σε σχήμα ντους, έτσι ώστε η δοσολογία να κατανέμεται στη φόρμα. -Οι μύτες δοσολογίας είναι προσαρμοσμένες στις διαστάσεις της φόρμας. -Έξι ντόνατ δοσολογούνται σε κάθε δίσκο. -Ομαλή ταινία μεταφοράς στην οποία οι δίσκοι σιλικόνης τοποθετούνται χειροκίνητα. Οι οδηγοί τοποθετούν τους δίσκους στη σωστή θέση. -Η ταινία πρέπει να παραμένει καθαρή κατά τη διάρκεια της παραγωγής, γι' αυτό περιλαμβάνεται μια ξύστρα στο άκρο της ταινίας για να καθαρίζει τα υπολείμματα ζύμης. ΟΦΕΛΗ -Ταχύτητα και αύξηση της παραγωγής, έως έξι φορές περισσότερο. -Ομοιομορφία της δοσολογίας. -Αφαιρούμενη κεφαλή για πλήρη καθαρισμό και απολύμανση. Αποφεύγουμε επίσης την αποχρωμάτιση των δίσκων και τον μετέπειτα καθαρισμό τους. -Ο χειριστής τοποθετεί τους δίσκους στην αρχή του μεταφορέα και τους παραλαμβάνει γεμάτους στο τέλος.
ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΗΣΗΣ - Για την δοσολογία και διαμόρφωση ξηρών μπισκότων και προϊόντων με πυκνή, ημι-πυκνή ζύμη

ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΗΣΗΣ - Για την δοσολογία και διαμόρφωση ξηρών μπισκότων και προϊόντων με πυκνή, ημι-πυκνή ζύμη

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ : Κέικ για τσάι, ζενοβίτσες, μαρέγκες, κέικ με δαμάσκηνα, σπιτικά γλυκά, περουνίλλες, μαντεκάδος, πολβορόνες, αλφαχόρες, μπισκότα με κρέμα, κουκίδες, μαδελίνες, ζενοβίτσες, μακαρόν, κέικ σε κούπες, μπισκότα με πάστα αμυγδάλου, γλώσσες γάτας, κ.λπ. -Μια ομοιόμορφη και γρήγορη παραγωγή, αποφεύγοντας την κακοποίηση της ζύμης ή την αλλοίωση των φυσικών της χαρακτηριστικών. -Για μεσαίες και μεγάλες παραγωγές, ανάλογα με το προϊόν και το μοντέλο. 50-200 Kg/h. -Εύκολη και γρήγορη αλλαγή των διαφόρων αξεσουάρ για εργασία σε πολλαπλά προϊόντα. -Έξυπνη διαχείριση της παραγωγής μέσω ενός πίνακα IHM, προγραμματισμός συνταγών. ΚΟΠΗ ΦΙΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΡΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ : Για σφιχτές ή σκληρές ζύμες. ΣΤΟΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ : Για ημι-σφιχτές ζύμες. ΚΕΦΑΛΗ ΑΝΤΛΙΑΣ : Για ημι-σφιχτές ή ρευστές ζύμες.
ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΗΣΗΣ ΖΥΜΗΣ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΗΣΗΣ ΖΥΜΗΣ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

Δοσολογία μαλακών ή ημι-μαλακών ζυμών, αυτόματα, γρήγορα και εύκολα - Ο ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΕΣ όπως κομμάτια σοκολάτας, αποξηραμένα φρούτα, γλυκά φρούτα κ.λπ. -Για μεσαίες και μεγάλες παραγωγές ανάλογα με το βαθμό αυτοματοποίησης του αρτοποιείου. -Η όγκος δοσολογία του προϊόντος είναι ακριβής και εγγυάται την ίδια δόση σε όλα τα ακροφύσια. -Ο έλεγχος της δοσολογίας διαχειρίζεται από ένα σύστημα σερβοκινητήρα. -Χάρη στην οθόνη αφής, ο χρήστης μπορεί να ελέγξει την ποσότητα των δόσεων καθώς και τις ταχύτητες φόρτωσης και εκφόρτωσης του προϊόντος. -Διάφορα στοιχεία της μηχανής δοσολογίας μπορούν να ρυθμιστούν κατά παραγγελία: αριθμός ακροφυσίων, πλάτος του δίσκου, θερμαινόμενη δεξαμενή, ταινία μεταφοράς, για να προσαρμοστούν στα χαρακτηριστικά του προϊόντος που θα δοσολογηθεί. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ muffins, κέικ, μπισκότα, παντεσπάνια, ponquets, brownies, plum-cake, sobaos, pancake, marble cake, κρέμες, γιαούρτια, τάρτες, σάλτσες, σούπα, φλαν, brandade, mousse, ζύμη για κροκέτες... ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΑΣ.
ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ-ΧΡΩΜΑ ΖΥΜΑΡΙ - Μηχανή για cupcakes με δύο χρώματα και δύο γεύσεις.

ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ-ΧΡΩΜΑ ΖΥΜΑΡΙ - Μηχανή για cupcakes με δύο χρώματα και δύο γεύσεις.

•Μηχανή δοσολογίας για την παρασκευή μάφιν, μάφιν και άλλων τροφίμων με δίχρωμη ζύμη. •Μηχανή σχεδιασμένη για τη δοσολογία δύο διαφορετικών ζυμών στην ίδια κάψουλα ή καλούπι. •Η δεξαμενή είναι χωρισμένη σε δύο μέρη για να τοποθετηθεί κάθε μείγμα σε ένα από αυτά. •Η έξοδος δοσολογίας διαθέτει εκτός κέντρου μπεκ για να μπορεί να ρυθμιστεί το σημείο κατάθεσης της μάζας. •Οι παράμετροι δοσολογίας για κάθε προϊόν μπορούν να αλλάξουν ανεξάρτητα μέσω της οθόνης αφής. •Περίπου παραγωγή 170-230 δίσκων/ώρα περίπου.
ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΟΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΕΝΕΣ - DS - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά/ημέρα.

ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΟΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΕΝΕΣ - DS - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά/ημέρα.

•Δοσομετρεί υγρά και ημι-υγρά μίγματα. •Αντικαθιστά με μεγάλη υπεροχή την σακούλα ζαχαροπλαστικής: είναι πιο γρήγορη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν καταπονεί τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και οι δίσκοι δεν λερώνονται. •Ακριβής ρυθμιζόμενη όγκος δοσομέτρησης. •Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε ημιαυτόματη διαδικασία. •Με το απλό πάτημα του ποδιού στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζουμε μια σειρά από μάφινς στον δίσκο. •Η προώθηση του δίσκου είναι χειροκίνητη. •Καθαρίζεται σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ: μάφινς, κέικ, σοκολατάκια, κέικ, μπισκότα, κέικ, μαγιονέζα, κέικ μαρμπρέ, γιαούρτι, κρέμες, μους, σάλτσες, ροφήματα, κρέμες, προϊόντα χωρίς στερεά σωματίδια.
ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΗΣΗΣ ΖΥΜΗΣ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ - Δοσομετρητής ζύμης για ξηρά, σγουρά μπισκότα, ζύμες κ.λπ.

ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΗΣΗΣ ΖΥΜΗΣ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ - Δοσομετρητής ζύμης για ξηρά, σγουρά μπισκότα, ζύμες κ.λπ.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ: Πίτες τσαγιού, μπισκότα, μαρέγκες, πλούν-κέικ, σπιτικά μπισκότα, περουνίλλες, μαντεκάδος, πολβορόνες, αλφαχόρες, μπισκότα κρέμας, κουκίδες, μαγδαληνές, φύλλο κέικ, μακαρόν, κέικ σε κούπες, μπισκότα με αμυγδαλωτή ζύμη, γλώσσες γάτας, κ.λπ. •Ομοιόμορφη και γρήγορη παραγωγή, αποφεύγοντας την καταπόνηση της ζύμης ή οποιαδήποτε αλλοίωση των φυσικών χαρακτηριστικών της. •Για μεσαίες και μεγάλες παραγωγές, ανάλογα με το προϊόν και το μοντέλο. 50-200 Kg/h. •Εύκολη και γρήγορη αλλαγή των διαφόρων αξεσουάρ για εργασία με πολλαπλά προϊόντα. •Έξυπνη διαχείριση της παραγωγής μέσω πίνακα HMI, προγραμματισμός συνταγών. ΚΟΠΗ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΔΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΩΝ: Για πυκνές ή σκληρές ζύμες. ΑΚΡΑ ΜΕ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ: Για ημι-πυκνές ζύμες. ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ: Για ημι-πυκνές ή ρευστές ζύμες.
ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΦΛΑΝ - Καραμελωμένος φλαν σε πλαστικό δοχείο με θερμική σφράγιση.

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΦΛΑΝ - Καραμελωμένος φλαν σε πλαστικό δοχείο με θερμική σφράγιση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ: •Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από έξι σταθμούς: οΦορτωτής δίσκων. οΔιανομέας δοχείων. οΔοσομετρητής καραμέλας. οΤούνελ ψύξης. οΔοσομετρητής κρέμας. οΜονάδα θερμοσφράγισης. •Στην αρχή της γραμμής τοποθετούμε χειροκίνητα τους δίσκους στον φορτωτή. •Στον επόμενο σταθμό, ο διανομέας τοποθετεί αυτόματα τα δοχεία της κρέμας στις διάφορες θέσεις του δίσκου. •Η επόμενη μονάδα είναι ένας δοσομετρητής με τον οποίο δοσομετρούμε την καραμέλα σε θερμοκρασία 170°C. •Οι δίσκοι περνούν από ένα τούνελ εξοπλισμένο με διάφορους ανεμιστήρες για να ψυχθεί η καραμέλα. •Στη συνέχεια, δοσομετρούμε την κρέμα. •Τέλος, η μονάδα θερμοσφράγισης των δοχείων. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: •Αυτοματοποιημένη παραγωγή για παρασκευές μεγάλης κλίμακας. •Ολοκληρώνονται έξι παρασκευές σε περιορισμένο χώρο. •Ασφάλεια στη διαδικασία εργασίας.